L’Empresa:
Neco Serveis neix l’any 2005 amb el nom de Neco Pàrkings. Inicialment el nostre projecte es centrava en les neteges d aparcaments, però va ser per la demanda insistent dels nostres clients, que satisfets amb el servei que rebien, vàrem decidir obrir noves línies de treball.
A Neco Serveis som conscients que mantenir unes instal·lacions netes i ben cuidades és un factor que influeix positivament en les persones i una exigència sanitària, que a més d’aportar benestar, contribueix al manteniment i conservació dels béns col·lectius.
D’ençà que vàrem iniciar l’activitat no hem parat de créixer, any rere any, i tot gràcies al treball ben fet i al tracte cordial que oferim; això fa que tant clients com col·lectius i administradors de finques confiïn cada cop més en els nostres serveis.

L’Equip:
El nostre equip humà està format per persones altament qualificades. Formades tècnicament i amb un gran nivell de responsabilitat. En la formació no hem oblidat l’apartat de riscos laborals així com una especial sensibilització en temes ecològics.
Per realitzar els treballs més durs disposem de la maquinària més adequada a cada necessitat, renovada regularment i cuidada al màxim per treure’n el millor rendiment possible, així assegurem que el resultat que els oferim sigui totalment satisfactori.